Werk en inkomen

Combineren van werk en zorgtaken

Combineren van werk en zorgtaken

Het combineren van werk en gezin kan een flinke uitdaging zijn. Zeker wanneer een van de kinderen extra zorg nodig heeft of wanneer u mantelzorger bent, bijvoorbeeld voor uw ouders. Er komt van alles op u af, terwijl het werk ook gewoon doorgaat.

In de Bollenstreek heeft iedere gemeente deskundige adviseurs. Zij gaan graag met u in gesprek. Ze kennen de regelingen. En ze kijken of de zorg voor u goed vol te houden is. Als u dat wilt, schakelen zij samen met u extra hulp in. Dit gesprek met een mantelzorgadviseurs kost u niets.

Wilt u dat een Mantelzorgadviseur (gratis) met u meedenkt?

Hillegom

In Hillegom kunt u met al uw vragen over mantelzorg terecht bij het Lokaal Loket of Welzijnskompas. De adviseurs geven u graag handige adviezen om de zorg vol te kunnen houden. Waar nodig kunnen zij ook extra ondersteuning voor u inschakelen.

Lisse

In Lisse kunt u met al uw vragen over mantelzorg terecht bij het Lokaal Loket of Welzijnskompas. De adviseurs geven u graag handige adviezen om de zorg vol te kunnen houden. Waar nodig kunnen zij ook extra ondersteuning voor u inschakelen.

Noordwijk

In Noordwijk kunt u met al uw vragen over mantelzorg terecht bij Welzijn Noordwijk. De adviseurs geven u graag handige adviezen om de zorg vol te kunnen houden. Waar nodig kunnen zij ook extra ondersteuning voor u inschakelen. Noordwijk kent ook de Mantelzorgpas, een handige betaal- en kortingspas.

Teylingen

In Teylingen kunt u met al uw vragen over mantelzorg terecht bij Welzijn Teylingen. De adviseurs geven u graag handige adviezen om de zorg vol te kunnen houden. Waar nodig kunnen zij ook extra ondersteuning voor u inschakelen.