Hulp en zorg

Vrijwilligers: een helpende hand

Vrijwilligers: een helpende hand

Iemand die met u meegaat naar het ziekenhuis. Of een enthousiaste plaatsgenoot die u helpt met de administratie. Of iemand die met u naar buiten gaat en een heerlijke wandeling maakt. Veel vrijwilligers in de Bollenstreek doen graag iets voor een ander. Als u wilt, kunt u van hun diensten gebruik maken. Handig als u geen vrienden of familieleden in de buurt heeft. Of als u hen hier niet mee wilt belasten.

In elke gemeente zijn vrijwilligersorganisaties actief, zij kunnen u koppelen aan een vrijwilliger. Natuurlijk kijken zij daarbij goed of u en de vrijwilliger goed bij elkaar passen. Voor de hulp van de vrijwilliger betaalt u in principe niets, alleen eventuele kosten zoals brandstof.

Natuurlijk kunt u hier ook terecht als u zelf vrijwilliger wilt worden. Uw hulp is bijzonder waardevol voor uw plaatsgenoten!

Meer weten over vrijwilligerswerk?

Teylingen

Wilt u gebruik maken van de diensten van een vrijwilliger? Neemt u dan contact op met Welzijn Teylingen. Wilt u zelf vrijwilligerswerk doen, kijk dan eens op de Vacaturebank voor leuke vrijwilligerstaken!